fbpx

15 poetsvarianten

30 dagen proefpoetsen

beoordeeld met 4.6/5 sterren

Sonisch poetsen: uitgelegd!

Veel mensen verwarren de sonische poetstechnologie met een reguliere elektrische tandenborstel, wat zeker niet hetzelfde is. Het is ondertussen een veelgebruikte poetstechnologie die door menig tandarts en mondhygiëniste wordt aangeraden. Ook de tandartsen en mondhygiënisten die de Bamboo’d Brush aanraden zijn sterk van mening dat sonisch poetsen beter is dan een reguliere elektrische tandenborstel.

Uit klinisch onderzoek is gebleken dat een sonisch elektrische tandenborstel aanzienlijk beter is in het reinigen van zowel het tandvlees als de tanden, met het verwijderen van tandplak in het speciaal. Het verschil met een reguliere elektrische tandenborstel zit hem in de beweging van de haartjes. Waar een reguliere elektrische tandenborstel het tandplak als het ware van je tanden ‘veegt’, zorgen de snel vibrerende haartjes (lees: 35.000 vibraties per minuut) ervoor dat het tandplak als het ware van je tanden trilt. Hierdoor is de sonische tandenborstel dan ook bijzonder effectief in het reinigen van het tandvlees. Het is niet voor niks dat de Bamboo’d Brush wordt aangeraden door tandartsen en mondhygiënisten; onze tandenborstel combineert deze effectieve sonische reiniging met een strak design en biologisch afbreekbare opzetborstels. Innovatief in technologie, design & duurzaamheid.

Welkom terug, we hebben je gemist!

Krijg 1 gratis opzetstukje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte van de Bamboo’d Society en ontvang niet 3, maar 4 opzetstukjes bij jouw Bamboo’d Brush!