fbpx

15 poetsvarianten

30 dagen proefpoetsen

beoordeeld met 4.6/5 sterren

Word officieel partner van de Bamboo'd Society en

Heb jij of werk jij in een organisatie waarbij tandheelkundige zorg centraal staat? Dan is een samenwerking met de Bamboo’d Society misschien wel iets voor jou! Voor een zakelijke prijs kun je onze producten inkopen om ze aan te bieden aan jouw klanten.

Wij zijn bezig om een team op te bouwen van Content Creators op verschillende sociale media platformen. Promoot de producten uit de Bamboo’d Society aan jouw volgers en ontvang commissies op de verkopen!

Zie jij het wel zitten om een van de producten van de Bamboo’d Society aan te bieden op je website of in je winkel? Schroom niet om contact met ons op te nemen en we gaan bekijken wat de mogelijkheden zijn!

Schrijf je in als potentieel partner

Wij zijn super benieuwd naar jouw verhaal! Vertel ons wat over jezelf met behulp van het formulier op deze pagina... je kunt je aanvraag ook via WhatsApp sturen!

Stap 1

Wij nemen contact met je op!

Aan de hand van jouw aanvraag proberen wij binnen 24 uur reactie te geven! Wij kijken hierbij of jij en jouw doelgroep bij de Bamboo'd Society past...

Stap 2

Ontwikkeling campagne

Na de beoordeling gaan we met elkaar in gesprek om te bekijken hoe we jouw doelgroep het beste kunnen benaderen! 

Stap 3

Enthousiasmeren maar!

Laten we iedereen enthousiast maken over de Bamboo'd Society... Let's go! 

Stap 4

Welkom terug, we hebben je gemist!

Krijg 1 gratis opzetstukje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte van de Bamboo’d Society en ontvang niet 3, maar 4 opzetstukjes bij jouw Bamboo’d Brush!