fbpx

15 poetsvarianten

30 dagen proefpoetsen

beoordeeld met 4.6/5 sterren

Ons verhaal

Waar we vandaan komen

De wereld van de mondzorg is vastgeroest. Een handjevol oeroude merken domineren de markt volledig en hebben geen stimulans om te innoveren. Geen goede service, alleen maar plastic en vaak erg prijzig. Daar lijken ze voor te staan.

Een combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en ‘ease of use’ is moeilijk om te vinden in de huidige mondzorg-markt. Bij zowat alle merken ontbreekt er minstens één van deze factoren. Hier ontstond het idee onder ons als 2 studenten aan de TU Delft waar we constant met innovatie en duurzaamheid bezig zijn.

In de eerste maanden van 2020 besloten we rond te tafel te gaan met professionals uit verschillende sectoren. Wat bleek; het zou eventueel haalbaar zijn om een merk te ontwikkelen waar we wèl overal aan denken.

Na honderden afwegingen, kleine discussies, grote discussies, maar vooral veel plezier konden we in 2021 dan echt ons eerste product lanceren: de Bamboo’d Brush was een feit. Nooit meer een versleten (plastic) opzetstukje, je laatste betaalde tandenborstel en inclusief alle features waar de beste tandartsen van dromen: het Bamboo’d tijdperk is aangebroken, maar dit is pas het begin…

We zijn ervan overtuigd dat naast onze mate van duurzaamheid ook onze service, pricing, design en vooral kwaliteit zorgt voor hèt ultieme poetsavontuur. Niet voor even, maar voor heel je leven. Wie we zijn? Check het hieronder!

Co-Founder
Bart

E-commerce, Sustainability & Operations

Co-Founder
Tom

Product/Business Development & Operations

Samsor

Software
Development

Annabel

Customer Service
& Branding

Sandra

Customer Service
& Fulfilment

Sam

Social
Advertisement

Pim

Social
Advertisement

Luuk

SEO
Specialist

Corry

Assembly & Chief Caring Officer

Ad

Assembly & Chief Joking Officer

Co-Founder Bart

E-commerce, Sustainability & Operations

Samsor

Software
Development

Sandra

Customer Service
& fulfilment

Pim

Social
advertisement

Corry

Assembly &
Chief Caring Officer

Co-Founder Tom

Product/Business Development & Operations

Annabel

Customer Service
& Branding

Sam

Social
advertisement

Luuk

SEO
specialist

Ad

Assembly &
Chief Joking Officer

Waar we naartoe willen

Jaarlijks worden er naar verwachting zo’n 23 miljard plastic tandenborstels verbruikt en weggegooid, waarvan een groot deel in de oceanen terecht komt (National Geographic). Deze blijven hier vervolgens stuk voor stuk zo’n 500 jaar in ronddobberen, met alle gevolgen van dien (WWF).  Het gaat hierbij zowel om handtandenborstels als de opzetstukjes van elektrische varianten. Hier moet, en kan ook zeker, iets aan gedaan. worden.

Naast dat we binnen de Bamboo’d Society geen bijdrage meer leveren aan plastic wegwerpproducten, zorgen we er in samenwerking met The Ocean Cleanup, een Nederlandse startup die zich bezig houdt met het plastic-vrij maken van open wateren over heel de wereld, ook samen voor dat de oceanen verlost worden van onder andere al die vieze tandenborstels.

Voor elk bijkomend lid van de Bamboo’d Society maken wij in samenwerking met The Ocean Cleanup namelijk 800 m² aan vervuilde oceanen schoon. Onze aarde blij, onze oceanen blij en vooral jouw tanden heel erg blij (en jij dus dubbel blij).

Sluit je aan bij de Bamboo’d Society en help ons het doel te behalen om voor het jaar 2025 10.000.000 m² aan vervuilde oceaan schoongemaakt te hebben! 

Welkom terug, we hebben je gemist!

Krijg 1 gratis opzetstukje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte van de Bamboo’d Society en ontvang niet 3, maar 4 opzetstukjes bij jouw Bamboo’d Brush!