fbpx

15 poetsvarianten

30 dagen proefpoetsen

beoordeeld met 4.6/5 sterren

Frequently Asked Questions

Bamboo'd Brushing

Wat houdt sonisch tandenpoetsen precies in?

Een sonische tandenborstel maakt gebruik van snel vibrerende haartjes. Deze haartjes trillen met zo’n hoge snelheid dat vastzittend tandplak tot in de kleinste gleufjes weghaald wordt. Waar een elektrische tandenborstel bij het tandvlees stopt, zorgt een sonische tandenborstel tot achter het tandvlees voor een goede mondzorg. Daarnaast zorgen de snel vibrerende haartjes voor de productie van zogeheten microbelletjes. Deze unieke feature zorgt ervoor dat er zelfs tussen je tanden gereinigd wordt. 

Is sonisch poetsen erkend beter dan elektrisch poetsen?

Bij regulier elektrisch tandenpoetsen zorgen de roterende haartjes ervoor dat het tandplak over de tanden ‘weggeveegd’ wordt. Achter het tandvlees wordt het tandplak hierdoor niet goed aangepakt, met alle gevolgen van dien. De snel vibrerende haartjes van een sonische tandenborstel zorgen daarentegen voor een ultieme mondzorg, zoals hierboven beschreven. Dit is de reden waarom onder andere tandartsen & mondhygiënisten sonisch tandenpoetsen aanraden ten opzichte van andere poetsmethoden.

Wat is er zo speciaal aan de kopjes?

Binnen de Bamboo’d Society hechten wij ontzettend veel waarde aan het milieu. De bestrijding van de enorme plastic soep in de oceaan staat hierbij centraal. Naast het feit dat wij voor elk product 800 m² vervuilde oceaan schoonmaken, zorgen wij dat onze producten ook geen extrea bijdrage kunnen leveren aan vervuiling. De kopjes die horen bij Bamboo’d Brushing zijn namelijk gemaakt van natuurlijk bamboe. Dit maakt de kopjes 100% biologisch afbreekbaar. 

Wat is het verschil tussen de 3 unieke kopjes?

Binnen de Bamboo’d Society zijn er 3 unieke kopjes beschikbaar. aflopend in ‘hardheid’ zorgen de Gum Care, Polisher & Charcoal voor iedereen voor een ultieme poetservaring. Op de homepagina staat precies uitgelegd welke functie elk kopje vervult!

Wat zit er allemaal inbegrepen bij het starterspakket?

Met zijn unieke natuurlijke uitstraling is het handvat de eyecatcher van het pakketje. Dit is echter niet het enige wat je ontvangt bij de Bamboo’d brush! De 3 unieke opzetstukjes worden allen meegeleverd. Zo kun jij voor jezelf kijken wat je het fijnst vindt! Daarnaast wordt er ook een speciale travelbag bij geleverd; zo kun jij jouw ultieme poetspakket overal mee naar toe nemen. Ten slotte zit natuurlijk ook de oplader erbij, voor die paar keer dat je hem op hoeft te laden ;).

Bamboo'd Repeat

Wat houdt Bamboo'd Repeat precies in?

Als je een Bamboo’d Repeat Programma aanschaft hoef je jezelf nooit meer zorgen te maken over verse opzetstukjes. Elke 3, 6 of 9 maanden krijg jij automatisch een 3-pack van jouw favoriete Bamboo’d Heads opgestuurd. 

Hoelang zit je vast aan een Bamboo'd Repeat programma?

Zolang jij zelf wilt! Je kunt je programma vanuit je account op onze website op elk willekeurig moment direct annuleren. Vanaf dat moment is je programma direct stopgezet. Ook kun je je bezorgfrequentie en/of borsteltype in deze omgeving wijzigen.

Wanneer ontvang ik nieuwe Bamboo'd Heads met Bamboo'd Repeat?

Je ontvangt jouw Bamboo’d Refill elke 3, 6 of 9 maanden. Deze frequentie gaat in vanaf het moment dat je je aansluit bij Bamboo’d Repeat. 

Hoe vaak en wanneer wordt er geld van mijn rekening afgeschreven?

3, 6 of 9 maanden nadat je je programma afsluit wordt er een automatische incasso gedaan. Zodra dit succesvol is afgerond sturen wij de opzetstukjes op via briefpost.

Hoe werkt de levenslange garantie?

Gaat jouw Bamboo’d Brush ooit, om welke reden dan ook, kapot en heb je een actief Bamboo’d Repeat abonnement? Dan krijg je van ons een nieuwe. Echt waar. Altijd. Via https://bamboodsociety.nl/retourneren-geldterug/ kun je je tandenborstel naar ons terug sturen, hiervoor worden enkel de retour- en verzendkosten in rekening gebracht. Wij betalen de nieuwe tandenborstel.

Bamboo'd Society

Wanneer wordt je precies lid van de Bamboo'd Society?

Iedereen die de keuze maakt om het Bamboo’d poetsavontuur aan te gaan kan zichzelf bekronen als lid van de Bamboo’d Society. 

Hoe kom ik aan verse kopjes?

Hoe kom ik aan verse kopjes?

Hoe duur zijn de verzendkosten van de kopjes?

De verzendkosten zijn altijd gratis! Dit is een van de vele voordelen binnen de Bamboo’d Society.

Kan ik zelf het borsteltype kiezen?

Zeker! Je hebt hierbij de keuze tussen een aantal ‘3-packs’: 3 x Gum Care, 3 x Polisher en/of 3 x Charcoal. Ten slotte heb je ook de keuze om een zogeheten Total Care pakket te bestellen. In dat geval ontvang je er één van elk. Elk borsteltype is ontwikkeld in verschillende kleuren. Elke bestelling wordt willekeurig geleverd; zo heb je altijd weer een ander kleurtje :).

Algemeen

Hoe duur zijn de verzendkosten?

Bij elke verzending nemen wij de verzendkosten geheel voor onze rekening.

 

Enkel wanneer er gebruik wordt gemaakt van de levenslange garantie (en er moet een nieuwe Bamboo’d Brush komen, langer dan 1 jaar na de bestelling) zijn de verzendkosten voor de klant. 

Wat is de levertiijd?

Wij zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat jouw bestelling de volgende dag bij jouw thuis geleverd wordt. Echter liggen logistieke processen buiten onze macht. Hierdoor kan het eventueel 2 werkdagen duren. 

Wat als ik mijn Bamboo'd Brush wil retourneren?

Ondanks het feit dat sonisch tandenpoetsen erg goed voor ieder zijn mondzorg is, ervaart niet iedereen het als een prettig gevoel. Dat begrijpen wij. Daarom is retournering altijd mogelijk. Stuur ons een mailtje (binnen 30 dagen) en wij regelen dat jij je Bamboo’d Brush kosteloos kunt retourneren, ook de verzendkosten betalen wij. Via bamboodsociety.nl/retourneren-geldterug kun je je retour aanmelden.

Mijn Bamboo'd Brush is kapot

Wat vervelend om te horen dat je Bamboo’d Brush niet meer naar behoren lijkt te werken, dat gaan we uiteraard oplossen. Via https://bamboodsociety.nl/retourneren-geldterug/ kun je je retour aanmelden, wij zorgen ervoor dat er weer een werkend model komt. Let er wel even op dat je het artikel alleen retourneert als het nog onder de garantie valt, maar dat staat daar uitgelegd.

Welkom terug, we hebben je gemist!

Krijg 1 gratis opzetstukje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte van de Bamboo’d Society en ontvang niet 3, maar 4 opzetstukjes bij jouw Bamboo’d Brush!