fbpx

vóór 21:00 besteld = morgen in huis

30 dagen proefpoetsen

beoordeeld met 4.6/5 sterren

Frequently Asked Questions

Bamboo'd Brushing

Een sonische tandenborstel maakt gebruik van snel vibrerende haartjes. Deze haartjes trillen met zo'n hoge snelheid dat vastzittend tandplak tot in de kleinste gleufjes weghaald wordt. Waar een elektrische tandenborstel bij het tandvlees stopt, zorgt een sonische tandenborstel tot achter het tandvlees voor een goede mondzorg. Daarnaast zorgen de snel vibrerende haartjes voor de productie van zogeheten microbelletjes. Deze unieke feature zorgt ervoor dat er zelfs tussen je tanden gereinigd wordt. 

Bij regulier elektrisch tandenpoetsen zorgen de roterende haartjes ervoor dat het tandplak over de tanden 'weggeveegd' wordt. Achter het tandvlees wordt het tandplak hierdoor niet goed aangepakt, met alle gevolgen van dien. De snel vibrerende haartjes van een sonische tandenborstel zorgen daarentegen voor een ultieme mondzorg, zoals hierboven beschreven. Dit is de reden waarom onder andere tandartsen & mondhygiënisten sonisch tandenpoetsen aanraden ten opzichte van andere poetsmethoden.

Binnen de Bamboo'd Society hechten wij ontzettend veel waarde aan het milieu. De bestrijding van de enorme plastic soep in de oceaan staat hierbij centraal. Naast het feit dat wij voor elk product 800 m² vervuilde oceaan schoonmaken, zorgen wij dat onze producten ook geen extrea bijdrage kunnen leveren aan vervuiling. De kopjes die horen bij Bamboo'd Brushing zijn namelijk gemaakt van natuurlijk bamboe. Dit maakt de kopjes 100% biologisch afbreekbaar. 

Binnen de Bamboo'd Society zijn er 3 unieke kopjes beschikbaar. aflopend in 'hardheid' zorgen de Gum Care, Polisher & Charcoal voor iedereen voor een ultieme poetservaring. Op de homepagina staat precies uitgelegd welke functie elk kopje vervult!

Met zijn unieke natuurlijke uitstraling is het handvat de eyecatcher van het pakketje. Dit is echter niet het enige wat je ontvangt bij de Bamboo'd brush! De 3 unieke opzetstukjes worden allen meegeleverd. Zo kun jij voor jezelf kijken wat je het fijnst vindt! Daarnaast wordt er ook een speciale travelbag bij geleverd; zo kun jij jouw ultieme poetspakket overal mee naar toe nemen. Ten slotte zit natuurlijk ook de oplader erbij, voor die paar keer dat je hem op hoeft te laden ;).

Bamboo'd Repeat

Als je een Bamboo'd Repeat Programma aanschaft hoef je jezelf nooit meer zorgen te maken over verse opzetstukjes. Elke 3, 6 of 9 maanden krijg jij automatisch een 3-pack van jouw favoriete Bamboo'd Heads opgestuurd. 

Zolang jij zelf wilt! Je kunt je programma vanuit je account op onze website op elk willekeurig moment direct annuleren. Vanaf dat moment is je programma direct stopgezet. Ook kun je je bezorgfrequentie en/of borsteltype in deze omgeving wijzigen.

Je ontvangt jouw Bamboo'd Refill elke 3, 6 of 9 maanden. Deze frequentie gaat in vanaf het moment dat je je aansluit bij Bamboo'd Repeat. 

3, 6 of 9 maanden nadat je je programma afsluit wordt er een automatische incasso gedaan. Zodra dit succesvol is afgerond sturen wij de opzetstukjes op via briefpost.

Gaat jouw Bamboo'd Brush ooit, om welke reden dan ook, kapot? Dan krijg je van ons een nieuwe. Echt waar. Altijd. Nadat je ons een berichtje op WhatsApp of via e-mail stuurt met je ordernummer, kun je jouw Bamboo'd Brush naar ons adres retourneren. Zodra wij hem ontvangen sturen we kosteloos een nieuw model naar je op. Alleen de retourkosten van je oude model zijn voor eigen rekening, maar gelukkig is het een brievenbuspakketje :).

Bamboo'd Society

Iedereen die de keuze maakt om het Bamboo'd poetsavontuur aan te gaan kan zichzelf bekronen als lid van de Bamboo'd Society. 

Hoe kom ik aan verse kopjes?

De verzendkosten zijn altijd gratis! Dit is een van de vele voordelen binnen de Bamboo'd Society.

Zeker! Je hebt hierbij de keuze tussen een aantal '3-packs': 3 x Gum Care, 3 x Polisher en/of 3 x Charcoal. Ten slotte heb je ook de keuze om een zogeheten Total Care pakket te bestellen. In dat geval ontvang je er één van elk. Elk borsteltype is ontwikkeld in verschillende kleuren. Elke bestelling wordt willekeurig geleverd; zo heb je altijd weer een ander kleurtje :).

Algemeen

Bij elke verzending nemen wij de verzendkosten geheel voor onze rekening.

 

Enkel wanneer er gebruik wordt gemaakt van de levenslange garantie (en er moet een nieuwe Bamboo'd Brush komen, langer dan 1 jaar na de bestelling) zijn de verzendkosten voor de klant. 

Wij zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat jouw bestelling de volgende dag bij jouw thuis geleverd wordt. Echter liggen logistieke processen buiten onze macht. Hierdoor kan het eventueel 2 werkdagen duren. 

Ondanks het feit dat sonisch tandenpoetsen erg goed voor ieder zijn mondzorg is, ervaart niet iedereen het als een prettig gevoel. Dat begrijpen wij. Daarom is retournering altijd mogelijk. Stuur ons een mailtje en wij regelen dat jij je Bamboo'd Brush kosteloos kunt retourneren, ook de verzendkosten betalen wij.

Welkom terug, we hebben je gemist!

Krijg 1 gratis opzetstukje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte van de Bamboo’d Society en ontvang niet 3, maar 4 opzetstukjes bij jouw Bamboo’d Brush!