fbpx

15 poetsvarianten

30 dagen proefpoetsen

beoordeeld met 4.6/5 sterren

De voordelen van Bamboo'd Repeat

Opzetstukjes slijten en moeten periodiek vervangen worden, dat weet iedereen. Echter is er geen eenduidig antwoord op de vraag wanneer en hoe vaak dit moet gebeuren. Het wordt vergeten en vaak wordt het opzetstukje pas vervangen als hij al te lang versleten is; dat gaat ten koste van jouw gezonde gebit. In dit artikel gaan we het hebben over de voordelen van Bamboo’d Repeat, maar waarom moeten opzetstukjes nu eigenlijk vervangen worden? Let’s put it to the test!

Vergelijk de haren van je opzetstukje eens met de haren van je vaatborstel. Als deze te oud is, werkt hij een stuk slechter en zal je harder moeten schrobben om je vaat schoon te krijgen. Zo werkt het ook met de haartjes op je opzetstukje. Hoe vaker je hem gebruikt, hoe meer de haartjes hun ruwheid verliezen. Ze worden zachter en maken dus minder goed schoon. Daarnaast zul je ook nu harder gaan drukken voor betere reiniging, wat funest is voor je gebit. Dat is niet de enige reden waarom je je opzetstukje moet vervangen. Zoals je kunt verwachten komen bacteriën na een tijdje ook te veel in het spel. Onderzoek van TNO wijst uit dat de haartjes van een tandenborstel na zo’n 3 maanden een stevige hoeveelheid bacteriën bevatten. Nu zul je er geen erge ziektes van krijgen, maar het is niet bepaald hygiënisch. Daarom wordt er geadviseerd om je tandenborstel of opzetstukje maximaal elke 3 maanden te vervangen.

Met Bamboo’d Repeat poets jij altijd met een vers opzetstukje. Kies bij aankoop van je Bamboo’d Brush of jij jouw 3-pack Bamboo’d Heads elke 3, 6 of 9 maanden ontvangt. Automatisch wordt er elke 3, 6 of 9 maanden respectievelijk 10, 11 of 12 euro van je rekening afgeschreven. 1 of 2 dagen daarna ontvang jij je refill. Wij regelen de rest! Zo hoef je dus nooit meer te denken aan het vervangen van je opzetstukjes; je tanden zullen je dankbaar zijn!

Maar daar houdt het niet op… Bij deelname aan het Bamboo’d Repeat programma geniet jij van levenslange garantie op jouw Bamboo’d Brush! Wat dat betekend? Dat als jouw Bamboo’d Brush ooit, maar dan ook echt ooit, niet meer naar behoren werkt, je van ons een nieuwe krijgt. Gratis! Echt waar. Altijd. Dit is dus niet alleen jouw eerste ultieme poetsavontuur, maar ook je laatste. Wij regelen de rest. Tenslotte gaat het Bamboo’d Repeat programma gepaard met 10 euro korting op de Bamboo’d Brush, als je je tenminste direct aansluit.

Welkom terug, we hebben je gemist!

Krijg 1 gratis opzetstukje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte van de Bamboo’d Society en ontvang niet 3, maar 4 opzetstukjes bij jouw Bamboo’d Brush!