fbpx

voor 21:00 besteld = morgen in huis

Bezorging & Retournering

Bezorging

Bestel jij jouw Bamboo’d Brush vandaag vòòr 15:00, dan kun je de eerst volgende werkdag beginnen aan jouw poetsavontuur! De verzending is op elke bestelling kosteloos, ook op losse opzetstukjes. Wij zetten alles op alles zodat jij zo snel mogelijk kunt beginnen met jouw avontuur, helaas liggen sommige processen buiten onze macht. Daarom krijg jij na je bestelling een track & trace code opgestuurd zodat je je Bamboo’d Brush precies kunt volgen!

Retournering

Hoe goed sonisch tandenpoetsen ook voor je is, kan het voorkomen dat jij het helemaal niks vind. Daar hebben wij begrip voor!  Daarom mag jij je Bamboo’d Brush altijd binnen 14 dagen kosteloos retour sturen. Wij betalen de retourkosten voor je! Omdat wij onze producten binnen onze community alijd willen optimaliseren, zouden we het erg op prijs stellen als je een reden voor retour geeft. Zo krijgen wij een inzicht in wat leden van de Bamboo’d Society wel en niet prettig vinden aan onze producten. 

Welkom terug, we hebben je gemist!

Krijg 1 gratis opzetstukje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte van de Bamboo’d Society en ontvang niet 3, maar 4 opzetstukjes bij jouw Bamboo’d Brush!

WhatsApp openen
1
💬 Hulp nodig?
Bamboo'd Society
Hallo 👋🏻
Kunnen we je helpen?