fbpx

15 poetsvarianten

30 dagen proefpoetsen

beoordeeld met 4.6/5 sterren

Maak kennis met de Bamboo'd Heads

Elke Bamboo’d Brush wordt standaard geleverd met 3 unieke opzetstukjes. Aflopend in ‘hardheid’ zorgen de Gum Care, Polisher & Charcoal voor iedereen voor een ultieme mondzorg. De Gum Care en de Polisher worden geleverd in verschillende kleuren. Deze worden willekeurig geleverd; zo heb jij altijd een nieuwe verrassende kleur. Enkel de Charcoal is er alleen in het zwart.

Charcoal

Ook de meest gevoelige plekjes in ons gebit verdienen een goede zorg. De Charcoal (houtskool) zorgt voor verzorging tot in het kleinste detail.

Herken de Charcoal aan zijn zachte haartjes. Deze zijn altijd zwart!

Gum Care

Tandplak dient dagelijks behandelt te worden. De Gum Care is speciaal ontwikkeld om jou te verlossen van dat vervelende tandplakmonster.

Herken de Gum Care aan zijn relatief groffere haartjes en de scheidende kleur. De Gum Care is er in roze en blauw (beide voor de helft wit).

Polisher

De wat verfijnde haartjes van de Polisher polijsten jouw gebit zo goed dat het pijn aan je ogen doet als je voor de spiegel lacht. Figuurlijk dan.

Herken de Polisher aan zijn gedekte kleur met wat witte accenten. Hij komt in zwart, roze, groen & blauw!

Welkom terug, we hebben je gemist!

Krijg 1 gratis opzetstukje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte van de Bamboo’d Society en ontvang niet 3, maar 4 opzetstukjes bij jouw Bamboo’d Brush!